Stări, emoții, suflet, energii

Sinergia Cristina – amestec de uleiuri esențiale pentru femeia independentă

Cristina este femeia independentă, plină de forță, energie și curaj; un spirit liber, profund conectată cu instinctele ei și cu natura. Reprezintă tipologia „Amazoanei”, a femeii luptătoare, plină de încredere în sine, care se dedică cu pasiune idealurilor sale, aflată mereu în lumina reflectoarelor.

Aceasta femeie are o fire generoasă, optimistă și deschisă. Prietenia și empatia sunt primele lucruri pe care cei din jur le observă la ea. 

Cristina manifestă plenar aspectul solar, de foc, masculin prezent în orice femeie, de altfel foarte necesar într-o lume a vitezei și plină de provocări. Provocarea ei o reprezinta echilibrarea si stapanirea acestui aspect al personalității ei deoarece prea mult foc îi poate „arde” pe cei din jur (prin autoritate și dorința mare de control) cât și pe ea însăși (prin faptul că uită să se bucure de feminitatea ei și să se relaxeze).

Cristina se organizează repede și bine, luând decizii în mod spontan. Gestionează eficient banii și resursele, fiind bine ancorată în planul material.

O găsești în profesii care necesită mult dinamism și implicare  precum lider, manager, om de stiinta, ecologist, jurnalist, avocat.

Cum conduce la serviciu, conduce și acasă. Interesul ei este orientat spre performanță, pe care vrea ea însăși să o realizeze. Astfel căsnicia și relațiile ei stau sub semnul performanței, al competiției. 

Asupra bărbatului are un efect înviorător, ea jucând rolul camaradei, a rivalei demnă de luat în serios, care îi stimulează barbatului orgoliul și spiritul de competiție, provocându-l să-și atingă potențialul maxim.

Cristina are nevoie totuși să-și amintească de faptul că doar înțelegerea și comunicarea desăvârșită constituie calea evoluției în doi și că, deși este perfect capabilă să fie fericită și împlinită prin ea însăși, în cuplu este necesar să împartă din fericirea ei cu bărbatul.

Uleiurile sinergiei Cristina ajută femeile caracterizate de acest arhetip al Femeii luptătoare să manifeste plenar și armonios toate calitățile sale și să echilibreze tendințele ce ar putea duce la comportamente exagerate și nebenefice pentru ea și pentru cei din jurul ei.

În timp ce uleiurile de Bergamota și Grapefruit potențează latura explozivă, energică și exuberantă a Cristinei, uleiul de Portocală vine și îmblânzește tot, stinge „focul”, încălzește și relaxează. Uleiul de Brad întărește voința prin conectarea fundamentală cu natura.

Bergamota – scoate în evidență entuziasmul, bunătatea și empatia Cristinei, cât și dorința ei de a fi vizibilă, remarcată. Potențează energia, curajul și optimismul și o ajută să-și administreze într-un mod benefic stările interioare mai apăsătoare fără a îi încarca astfel pe cei din jur cu problemele ei.

 

Grapefruitul – ajută femeia solară să își reverse personalitatea jucăușă, pozitivă asupra tuturor. Scoate în evidență spiritul justițiar și aversiunea față de nedreptate.

 

 

Bradul – este puternic și cutezător, iubește natura și lupta pentru scopurile sale. Uleiul de Brad întărește determinarea Cristinei, responsabilitatea și ambiția. Îi amintește de puternica ei legatură cu natura și de faptul că „putere” nu înseamnă „agresivitate.

 

 

Portocala – relaxează Femeia Razboinică, luptătoare, independentă, aflată mereu în acțiune. Aduce pacea, liniștea, detașarea în vâltoarea evenimentelor în care o găsim adesea pe aceasta femeie. În relația de cuplu o ajuta să se reconecteze cu feminitatea ei, să fie afectuoasă, caldă, atentă și relaxată.

 

Sinergia Cristina se adresează totodată și acelor femei care simt că și-au pierdut motivația interioară, care simt că nu manifestă așa cum și-ar dori aspectele “Femeii Razboinice” și au nevoie de un ajutor în a accesa trăsăturile specific acestui arhetip de femeie care se regaseste, mai mult sau mai puțin, în toate femeile.

Mesajul ei pentru tine este: “Trezește Luptătoarea din tine!”

Pentru difuzarea sinergiei Cristina îți recomandăm difuzorul Voyager

Voyager este un difuzor de uleiuri esențiale de ultimă generație, ce funcționează prin nebulizare. Fără apă, fără cablu, Voyager este un nebulizator ușor de utilizat. Ia-l cu tine oriunde ai nevoie de aromele tale preferate: acasă, la birou, în mașină, la spa, la clasele de sport sau yoga etc. Atașează direct sticla cu ulei esențial și apasă butonul – este atât de simplu! Mai departe se ocupă Voyager de starea ta de bine.

Dispersia în aer a uleiurilor esențiale se face prin nebulizare la rece – cel mai eficient mod de dispersie până acum. Datorită faptului că nu e nevoie de apă pentru difuzare, particulele volatile ajung în aerul din încăpere într-o concentrație mai mare într-o perioadă mai scurtă de timp, comparativ cu difuzoarele cu ultrasunete.

Un alt atu de menționat este afișajul cu led și comandă tactilă (touch), de unde poate fi selectată intensitatea de difuzare.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *