Stări, emoții, suflet, energii

Sinergia Laura – amestecuri de uleiuri esențiale pentru femeia pasională

Laura este o femeie puternică, dinamică, energică și creativă. Are o personalitate efervescentă și adoră să se distreze înconjurată de oameni și să experimenteze multe situații de viață care îi aduc evoluție și dezvoltare personală. 

Este femeia pasională, fascinantă, misterioasă și atrăgătoare. Ea reprezintă tipologia “Iubitei”, profund conectată cu corpul ei de femeie. Pentru Laura “cel care vorbește întotdeauna în tăcere este corpul”, frumusețea sa revarsându-se în exterior prin intermediul acestuia. A seduce, a dărui, a fuziona sunt verbele care o definesc. 

Pe Laura o găsești în profesii în care își poate etala frumusețea și atuurile feminității.

Trupul a fost dintotdeauna curățat, pictat, împodobit, masat, parfumat, fiind imaginea sufletului și un instrument de manifestare a Sinelui Divin. Sexualitatea devine în acest context o metodă de întregire.

 Totuși, pentru societatea contemporană această asociere dintre sacru și material este greu de conceput. Sexualitatea este foarte mult asociată cu păcatul, cu vinovăția, este considerată o manifestare exclusivă a corpului , complet disociată de latura ei sacră. 

Această separare dintre minte, corp și suflet duce la apariția multor boli și suferințe, iar ființa umană nu se mai percepe ca un tot unitar, ci ca fragmente contradictorii puse forțat împreună.

Laura se definește și se raportează mult la relația de cuplu și la bărbatul de lângă ea. Îi dă acestuia sentimentul valorii personale, însă nu trebuie să se piardă pe ea însăși și să nu uite că ea este în primul rând o manifestare a Femininului Divin și că are dreptul și obligația totodată să fie împlinită în primul rând prin ea insăși.

La fel ca Mama, Iubita tinde să se definească mai întâi prin alții, putând ajunge să se îndepărteze de ea însăși și de nevoile ei. Această femeie se simte cel mai bine într-o relație dar chiar dacă nu se află într-o relație este benefic pentru ea să nu se deconecteze de la corpul și nevoile ei. 

Dacă Laura nu are o personalitate echilibrată, ea poate ajunge să manifeste două tendințe extreme: fie își neglijează corpul și potențialul său, fie se limitează numai la el.

Astfel, sinergia Laura ajută femeile caracterizate de acest arhetip al Iubitei să manifeste plenar și armonios toate calitățile sale și să echilibreze tendințele ce ar putea duce la comportamente exagerate și nebenefice pentru ea și pentru cei din jurul ei.

Ghimbirul potențează loialitatea și atenția pe care Laura o acordă celor dragi. El activează totuși o sexualitate puternică și dorința de a-și alege un partener care să îi împărtășească entuziasmul.

Coriandrul este precum o îmbrățișare caldă, încălzește sufletul și spiritul, deschide inima către iubire și afecțiune atât față de sine cât și față de cei din jur. Este de mare ajutor atunci când Laura cade în extrema deconectării de corpul său. Coriandrul o ajută să se relaxeze și să se reconecteze.

Geranium împlinește tot ce înseamnă latura feminină , vine și umple golurile și nesiguranțele. Aduce blândețe, căldură, dulceață. Creează sentimente de siguranță și confort oriunde se află, ca și cum simpla sa prezență este suficientă pentru ca totul sa fie bine.

Ylang-Ylang are o natură pasională, temperată de calm și echilibru. Relaxează și liniștește profund ființa, trezește simțurile. Pune în evidență firea intensă și pasională a Laurei , în stare să sacrifice totul pentru iubire, care se poate îndrăgosti si „dezîndrăgosti” cu o viteză amețitoare.

Sinergia Laura se adresează totodată și acelor femei care simt că nu manifestă așa cum și-ar dori aspectele “Iubitei” și au nevoie de un ajutor în a accesa trăsăturile specific acestui arhetip de femeie care se regăsește, mai mult sau mai puțin, în toate femeile.

Mesajul ei pentru tine este: “Trezește Iubita din tine!”

Pentru a difuza sinergia Laura îți recomandăm difuzorul Sophie.

Sophie este prințesa. Sofisticată, luminoasă, cu o personalitate colorată, împrăștie în jur arome atrăgătoare. Cu Sophie alături, viața nu poate fi decât frumoasă, veselă, optimistă. Jocul de culori transformă orice încăpere într-o lume de basm. Sophie aromatizează și luminează viața.

Difuzorul ultrasonic Sophie este creat manual, din ceramică de cea mai bună calitate, și adaugă un plus de stil și rafinament oricărei încăperi.

Cu ajutorul tehnologiei modernă ultrasonice, apa este difuzată în aer împreună cu particule mici de ulei esențial, într-un val fin de abur ușor și reconfortant.

Acest produs elegant și fastuos îmbogățește casa dumneavoastră cu aromă și culoare, prin funcția de lumină colorată inclusă. Cascada de lumini colorate emanată de Sophie dansează la unison cu voalul de arome îmbietoare, creând o atmosferă cu adevărat magică. Ritmul luminilor colorate, create cu ajutorul becurilor LED cu consum redus de energie, poate fi lăsat să se manifeste în voie, poate fi oprit pe nuanța dumneavoastră preferată, sau poate fi oprit integral, de exemplu pe timp de noapte.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *