Stări, emoții, suflet, energii

Sinergia Maria – amestec de uleiuri esențiale pentru femeia mamă

Maria este femeia altruistă, generoasă, tandră, empatică și înzestrată cu o înaltă sensibilitate sufletească. Este tipologia “Mamei” și chiar dacă nu are proprii ei copii, își manifestă sentimentele materne față de alți copii, oameni, animale sau plante, dedicându-se fără rețineri celorlalți și creației sale, putându-se atașa puternic, în cazuri extreme, de ceea ce îngrijește.

Dacă nu se ocupă și de nevoile sale riscă să aibă relații de dependență, să fie epuizată, să empatizeze excesiv cu ceilalți încât să preia asupra ei problemele lor.

Maria iubește stabilitatea și armonia în familie și face tot ce îi stă în putință să le păstreze. Puțini sunt bărbații care ajung să cunoască adâncimile clocotitoare ale sale, căci în spatele sensibilității ei se ascunde un munte de pasiune, putere și tărie interioară. Însă alături de un partener care o apreciază cu adevărat va redeveni persoana sclipitoare și veselă apreciată de toți, exprimându-se armonios pe ea însăși așa cum este, cu calități și defecte.

Pentru Maria este important să învețe să se deschidă și să scoată la iveală frumusețile sufletului ei, altfel riscă să ajungă o persoană sobră, rigidă, distantă. De aceea, ea are nevoie să se înconjoare cu oameni care o pot ajuta să se dezvolte, să crească și să dea viață într-un mod armonios trăirilor ei interioare.

Marea provocare a acestei femei este să învețe să se iubească și să se aprecieze pe ea însăși, să permită să fie ajutată. 

Datorită priceperii ei în a relaționa, a îndruma, a ocroti și a se dedica în mod responsabil unui proiect, unei cauze, o poți găsi în profesii precum consilier, asistent social, psiholog, infirmieră, medic dar și jurist, administrator.

 

Uleiurile sinergiei Maria ajută femeile caracterizate de acest arhetip al Mamei Cosmice să manifeste plenar și armonios toate calitățile sale și să echilibreze tendințele ce ar putea duce la comportamente exagerate și nebenefice pentru ea și pentru cei din jurul ei.

În timp ce Ho-Wood, Lavanda și Mandarina îi accentuează latura blândă, iubitoare, de ajutor tuturor, scorțișoara îi dă forță și putere interioară de a se ocupa de toate fără a uita însă de propriile nevoi și dorințe, întorcându-se și către ea însăși.

Ho-Wood o ajută pe Maria să exprime cel mai bine latura sa ocrotitoare care îndrumă și protejează dedicarea ei față de un proiect și îi potențează tăria interioară și capacitatea de a munci din greu.

 

 

Lavanda îi scoate în evidență dulceața, blândețea, feminitatea, ajutând-o să echilibreze trăsăturile feminine și masculine care se manifestă în interiorul ființei ei.

 

 

Mandarina este jucăușă, amabilă, prietenoasă; aduce bucurie și alinare pentru toata lumea.

 

 

Scorțișoara este practică, inteligentă, puternică. Își apără drepturile și cere ceea ce i se cuvine. Pune mare preț pe viața de familie însă se ocupă și de nevoile proprii, își delimitează propriul teritoriu în care se încarcă și se reface pentru a reveni în forță la îndatoririle sale de ocrotitoare. 

 

Sinergia Maria se adresează totodată și acelor femei care simt ca nu manifestă așa cum și-ar dori aspectele “Mamei” și au nevoie de un ajutor în a accesa trăsăturile specific acestui arhetip de femeie care se regăsește, mai mult sau mai puțin, în toate femeile.

Mesajul ei pentru tine este: “Trezește Mama din tine!”

Pentru a difuza sinergia Maria îți recomandăm difuzorul Aurora.

Difuzorul pentru uleiuri esențiale AURORA duce cu gândul la minunatul dans al culorilor aurorei boreale. În mitologia romană, Aurora o personifică pe zeița zorilor, care, «cu degetele-i trandafirii», deschidea Soarelui porțile Răsăritului. De asemenea, aurora reprezintă lumina roșie-oranj cu care soarele colorează orizontul înainte de a răsări, iar la sensul figurat, subliniază ideea unui început.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *