Aventuri cu uleiuri esențiale, Bine de știut pentru început, Pentru corp, Stări, emoții, suflet, energii, Uleiuri esențiale

Părerea ta e importantă pentru noi!

Uleiuri esențiale ZeNN earome păreri

Fie că ai achiziționat ceva de pe www.earome.ro sau încă nu, cu siguranță ți-ai făcut o părere despre noi: site, social media, produse, etc. Suntem aici pentru a-ți aduce la îndemână aromaterapia în toată splendoarea ei, astfel că ne interesează părerea ta. Te invităm să colaborezi cu noi pentru a ne ajuta să îți facem experiența la eArome.ro una la superlativ. Uleiuri esențiale ZeNN earome păreri

Completează chestionarul de mai jos și te răsplătim cu UN PRODUS CADOU LA ALEGERE din magazinul nostru*.

Regulament:

  1. Întrebările / câmpurile marcate cu asterisc roșu sunt obligatorii. În câmpul ”Other”, prezent la unele întrebări, poți completa cu varianta ta de răspuns (indiferent că ai ales sau nu o altă variantă la respectiva întrebare)
  2. *Produsul la alegere poate fi unul sau mai multe produse de pe site, în limita sumei de 30 de lei.
  3. Produsul sau produsele cadou vor fi expediate împreună cu o comandă de minim 100 lei efectuată de tine pe site-ul www.earome.ro. La finalizarea comenzii, în câmpul ”Note comandă”, te rugăm să specifici ”Cadou chestionar” și produsul / produsele pe care dorești să ți le expediem cadou.
  4. Contravaloarea cadoului nu poate fi preschimbată în bani sau reduceri.
  5. Livrăm produsele cadou și comenzile doar pe teritoriul României.
  6. Pentru validarea cadoului, te rugăm să folosești aceeași adresă de email, atât la completarea acestui chestionar, cât și la plasarea comenzii.
  7. Pentru validarea cadoului, e nevoie să răspunzi la toate întrebările obligatorii. Nerespectarea acestei condiții duce la anularea posibilității de a primi cadoul. În plus, apreciem dacă răspunzi și la întrebările care nu sunt obligatorii.
  8. Plasarea comenzii și revendicarea cadoului pot fi făcute oricând din momentul completării chestionarului. Produsele cadou vor fi adăugate direct în colet de către echipa eArome.ro, ele nu vor apărea pe site la plasarea comenzii.

Îți mulțumim pentru implicare și îți dorim cumpărături plăcute pe www.earome.ro!

Echipa eArome.ro

PS: Dacă ai orice nelămurire, problemă etc. privind acest chestionar, cadoul tău sau orice altceva legat de site și/sau aromaterapie, scrie-ne la contact@earome.ro.

 

##custom-text##

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *